Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploile vor ocupa arii intinse luni si marti, dar de miercuri norii se restrang - VEZI PROGNOZA METEO

ro

19 Apr, 2010 09:04 1689 Marime text

ploaie_63965900.jpgLuni ploile par să se întoarcă şi vor ocupa arii destul de mari din vestul ţării.

Luni va ploua cu averse şi descărcări electrice în jumătatea de vest a ţării, în timp ce în sud şi est, vântul va prinde putere peste zi, ca şi în regiunea montană. Maximele însă anunţă o zi plăcută, cu valori de la 12 la 20 de grade.

Nici în Bucureşt i nu ne putem plânge. Chiar dacă nu vor fi mai mult de 17 grade, soarele va fi prezent la datorie şi nederanjat de nori, iar vântul abia dacă se va simţi.

În Chişinău ziua de luni aduce soare şi 16 grade la orele prânzului. Cei câţiva nori în trecere nu aduc precipitaţii, iar vântul abia dacă se va simţi.

Marţi vremea se strică în mai toată ţara. Cerul va fi înnorat, iar ploile vor ataca centrul, sudul şi estul ţării, dar nici în rest nu sunt excluşi câţiva stropi. Descărcările electrice bifează şi ele agenda meteo a zilei de marţi, dar măcar vântul nu va ridica probleme. Maximele scad însă faţă de luni la valori şi de numai 8 grade în depresiuni spre cel mult 17-18 grade Celsius în regiunile vestice.

Miercuri norii se restrâng, iar aversele devin o prezenţă mai puţin insistentă, preferând doar nordvestul şi sudestul ţării, mai mult dimineaţa. Amiaza aduce un soare primăvăratic ce va încuraja mercurul să se dilate de la 12 grade la Miercurea Ciuc până la 18 la Tulcea, Oradea şi Arad şi chiar 21, dacă nu chiar 22 de grade în Lunca Dunării, la Giurgiu.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii