Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii au asigurat linistea publica la manifestatiile religioase

ro

07 Jan, 2009 18:14 744 Marime text

Cu ocazia sărbătorii de Bobotează, poliţiştii au asigurat ordinea şi liniştea publică atât la „Slujba de sfinţire a Aghiazmei Mari", organizată de Arhiepiscopia Tomisului, cât şi în localităţile: Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu.

Potrivit comunicatului de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, la „Slujba de sfinţire a Aghiazmei Mari", care a avut loc ieri, începând cu ora 10.00, în Portul Tomis, poliţiştii Secţiei 3 împreună cu jandarmii au asigurat ordinea şi liniştea publică pentru aproximativ zece mii de credincioşi, care au participat la manifestare.

Pe parcursul ceremoniei religioase, care a durat aproape patru ore, oamenii legii nu au înregistrat evenimente negative. De asemenea, cu ocazia prăznuirii Botezului Domnului, ordinea şi liniştea publică de la manifestaţiile religioase, care au avut loc ieri, între orele 11.00 - 14.30, în localităţile: Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu au fost asigurate de lucrătorii de la Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu, de cei de la Biroul de Poliţie Rurală şi de poliţiştii comunitari. În cadrul ceremoniilor religioase au avut loc botezul cailor şi al atelajelor hipo, urmat de un concurs al cabalinelor de întrecere şi frumuseţe, iar la acestea au fost prezente aproximativ 450 de persoane.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii