Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii constanteni au reusit prinderea a doi suspecti de crima

ro

06 Jul, 2010 17:05 1233 Marime text

Un tulcean, suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor, şi un constănţean, cercetat de poliţişti pentru violare de domiciliu, tâlhărie şi omor deosebit de grav, vor fi prezentaţi astăzi, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Ieri, poliţiştii Secţiei 2 au identificat, în jurul orei 16:22, în zona Pieţei Tomis III pe Ionel Enacache, de 49 de ani, din Slava Cercheză, judeţul Tulcea, persoană cunoscută ca având un mod de viaţă parazitar, care se afla în stare de ebrietate. Din discuţiile purtate cu acesta, poliţiştii au fost informaţi de faptul că, în urmă cu o noapte, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cel în cauză a avut o altercaţie cu Constantin Coţomanu, de 52 de ani, din localitatea Şipote, în interiorul adăpostului improvizat în care cei doi locuiau. În timpul conflictului Enacache l-a lovit pe Coţomanu în repetate rânduri, în zona capului, cu un obiect dur, iar în urma leziunilor suferite victima a decedat. Poliţiştii au fost conduşi de către suspect pe strada Voievozi, unde acesta a ascuns cadavrul victimei, respectiv într-o groapă, pe care a acoperit-o ulterior cu vegetaţie.Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vrancea au reuşit şi identificarea şi prinderea lui Petronel Ţurcanu, de 19 ani, din localitatea Cobadin, suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie şi omor deosebit de grav.Tânărul este acuzat că, pe 17 iunie, a pătruns în locuinţa lui Teodor Pangă, de 82 de ani, din Agigea, pe care l-a agresat, după care i-a sustras o sumă de bani. Din cauza loviturilor primite, bărbatul a decedat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că suspectul a pătruns prin efracţie în locuinţa victimei, prin spargerea unui geam, şi, după ce a agresat-o, a sustras din interiorul unei încăperi suma de 250 de lei. După această faptă, Ţurcanu a dispărut de la domiciliu, fiind depistat pe raza judeţului Vrancea, în zona triajului staţiei C.F.R. Mărăşeşti. Tânărul a fost preluat de o escortă din cadrul I.P.J. Constanţa şi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri.

Cei doi bărbaţi acuzaţi de omor se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii