Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii constanteni, supravegheaza evenimentele din acest week-end

ro

23 Jul, 2010 17:53 958 Marime text

În acest week-end, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa vor asigura asistenţă tehnică de specialitate, pe linia prevenirii şi stingerii incendiilor, la evenimentele ce se vor desfăşura pe litoral.

Astfel, în perioada 22 - 25 iulie a.c., în fiecare seară, staţiunea Costineşti este gazda concertului în aer liber „Studio No 7 Fest", eveniment la care participă Horia Brenciu şi formaţiile Holograf, Iris, Voltaj, Zdop şi Zdup. Întrucât se preconizează o participare amplă din partea fanilor, subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Tuzla, dotaţi cu stingătoare şi pături umede, vor asigura măsurile PSI în perimetrul în care se vor susţine concertele.

În zilele de 24 şi 25 iulie, pe plaja Cordon Venus - Saturn se va desfăşura unul dintre cele mai mari evenimente estivale - „Liberty Parade 2010", la care organizatorii estimează participarea a 60.000 de persoane. Caravana „Liberty Parade 2010" va defila prin şase staţiuni, pe traseul: Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn. Pentru ca parada să se desfăşoare fără evenimente pe linie PSI, în ambele zile, o autospecială de stins incendii, cu echipaj complet, din cadrul Secţiei de Pompieri Mangalia, va asigura asistenţă tehnică de specialitate.

Sala sporturilor din 23 August găzduieşte astăzi, 23 iulie, începând cu ora 15:00, „Gala K1 Kickboxing" pentru copii, juniori şi seniori. Pe toată durata competiţiei, subofiţeri din cadrul Secţiei de Pompieri Mangalia vor asigura măsurile de prevenire şi stingerea incendiilor.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii