Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta Vom vota în favoarea avizului în cazul Udrea

ro

08 Feb, 2015 20:22 842 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat în această seara că PSD va vota în Parlament în favoarea cererii de încuviințare a arestării și a solicitărilor de începere a urmăririi penale în cazul deputatului Elena Udrea, lucru ce se va întâmpla în toate cazurile similare, informează Agerpres.

„Este o decizie pe care am luat-o în grupurile parlamentare și care arată o anumită poziție pe care o vom avea în toate cazurile. (...) Așa am discutat la grupurile parlamentare, așa am decis și da, așa vom face și nu că acum întâmplător e vorba de doamna Udrea - în decembrie, după cum știți, am votat fiind vorba de colegi ai noștri, despre care sincer nici nu pot să spun că sunt vinovați, va stabili justiția dacă au făcut ceva, dar aceasta este decizia pe care am luat-o și este nevoie de consecvență”, a spus Victor Ponta la România TV.

Întrebat despre acuzațiile care i se aduc Elenei Udrea, Victor Ponta a spus că toți cei care sunt vinovați trebuie să plătească.

„Sunt convins că toți cei care sunt vinovați trebuie să plătească și sunt convins că nu s-au comis toate de un singur om. Sigur, au fost, domnul Băsescu și doamna Udrea au fost vârfurile, cum au fost Nicolae și Elena Ceaușescu înainte de 1989, dar să spunem că doar ei, știți foarte bine că nu și unii oameni politici, la fel de vinovați, îi văd și astăzi pregătindu-se de majorități, de guvernare”, a mai spus premierul.

Premierul a precizat că este vorba de membri din fostele guverne, însă nu a dorit să dea nume.

„Mă refer la toți cei care în toate perioadele despre care acum vorbește doamna Udrea și probabil va vorbi și domnul Băsescu, nu erau în opoziție cu mine, (...) mulți erau la putere, erau acolo, semnau hârtii, pensiile, salariile, n-a semnat Traian Băsescu, au semnat prim-ministrul, miniștrii din guvernul respectiv, la fel retrocedările ilegale, la fel Microsoft, (...) au semnat oameni pe care astăzi încă îi vedeți în prim plan, cu gânduri mari ca să facă ceea ce au făcut și până acum", a declarat Victor Ponta.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii