Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preda, despre guvernul propus de PNL Este precum apa sfinţită, nu face nici rău, dar nici bine

ro

19 Sep, 2010 21:17 1537 Marime text
cezar-preda-ciprian-sterian.jpgVicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, la Buzău, că guvernul alternativ propus de liderul PNL, Crin Antonescu, este precum "apa sfinţită, nu face nici rău, dar nici bine".

Deputatul PDL a spus că varianta de guvern propusă de liberalul Crin Antonescu nu are niciun efect în acest moment, precizând că poate fi doar o chestiune psihologică.

"Domnul Antonescu, atât a putut, atât a făcut. Guvernul propus de domnia sa este ca apa sfinţită, nu face nici rău, dar nici bine. Ce impact să aibă? Este o chestiune psihologică. Dacă el crede că aşa îi mobilizează pe liberali, să monitorizeze Guvernul, altfel decât o fac, e strict treaba lor", a afirmat Preda, într-o conferinţă de presă.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că, în opinia sa, niciodată liberalii nu vor ajunge să facă o alianţă cu social-democraţii.

"Nu cred că vor face niciodată alianţă cu PSD şi nici PSD cu PNL. Sunt prea ocupaţi acum să vadă care e pe locul întâi", a mai spus Preda.

Deputatul a apreciat totodată că social-democraţii nu trebuie să se bucure de creşterea în sondaje, întrucât "procentele nu sunt de fapt meritul lor, ci un vot anti-PDL, pe problemele grele ale ţării".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat, joi, guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnaţi pentru aceste portofolii numărându-se Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Câmpeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig. Crin Antonescu a menţionat că îşi asumă conducerea acestei echipe.

Sursa: Mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii