Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primiţi cu Steaua? Ultimele două variante pentru Becali - Constanţa sau Turnu Severin

ro

15 Jul, 2011 01:53 1443 Marime text

Becali a plecat din Ghencea şi nu mai are de gând să se întoarcă. Patronul Stelei a anunaţ astăzi că Steaua va juca primul meci de acasă în noul sezon, cu CS Mioveni în etapa a II-a, la Constanţa sau Turnu Severin. Steaua are terenul suspendat pentru un meci, în urma incidentelor din finala Cupei României, iar Becali spune că suspendarea va fi suportată de arena din Buzău, care a fost înregistrată la LPF drept noua "casă" a Stelei. Aceste e motivul pentru care roş-albaştrii trebuie să-i găsească un nou stadion pentru prima etapă.

"Constanţa sau Turnu Severin, astea sunt variantele acum pentru Steaua. Suspendat e terenul de la Buzău. Noi acolo am fi jucat. Deci Steaua la Buzău va juca în campionat şi după pe Naţional Arena. Să nu mai zică nimeni că mai revenim în Ghencea", a declarat Becali la Sport.ro.

"Am dat ordin să se demonteze nocturna"

"Eu am investit vreo 7-8-10 milioane în stadionul ăla. Pot spune că am dat ordin să contacteze firme să demonteze nocturna, să demonteze turnicheţii, tabela electronică, adică tot ce avem noi acolo. Şi am vorbit şi unde să le depoziteze. Păi ei cred că nu pleacă Becali... Gazonul nu l-am mai întreţinut şi este uscat, deci n-ai cum să joci acolo", a mai spus Becali.

Sursa: Prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii