Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Prinţul Raţiu", dat în urmărire generală. El e acuzat că şi-a sechestrat prietena şi a obligat-o să se prostitueze

ro

04 Nov, 2011 21:48 1334 Marime text

Supriză de proporţii la Constanţa: în urma unei reclamaţii făcute de fosta sa prietenă, "Prinţul Raţiu", pe numele său real Andrei Prisecaru, a fost reţinut pentru sechestrare şi proxenetism. El a fost prins în urmă cu trei zile la Mamaia, dar a fugit, aseară, din sala de judecată, cu câteva minute înainte ca Judecătoria Constanţa să emită pe numele lui un mandat de arestare de 20 de zile.

 

Andrei Raţiu, de 38 de ani, a fost "săltat" pe 1 noiembrie de poliţiştii constănţeni. Oamenii legii au fost sesizaţi de prietena bărbatului cu "sânge albastru", o tânără în vârstă de 22 de ani. Ea le-a povestit poliţiştilor că, la început, a fost de acord să se se culce cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani.

Cei doi au închiriat o cameră într-o vilă din staţiunea Mamaia unde fata se prostitua. Din luna octombrie, tânăra spune că a refuzat să mai facă acest lucru dar "Prinţul Raţiu" a sechestrat-o şi a obligat-o să se culce cu diferiţi clienţi. Poliţiştii susţin că fata a fost sechestrată şi obligată să facă sex contra cost între 20 şi 26 octombrie. După ce a fost prins, prinţul-proxenet a fost dus în faţa procurorului care a confirmat începerea urmăririi penale şi a înaintat către Judecătoria Constanţa solicitarea pentru emiterea unui mandat de arestare.

Strategia „bolnavului”

La auzul veştii, Andrei Raţiu a început să spună că i s-a făcut rău şi a invocat diferite afecţiuni medicale. A fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa însă medicii nu i-au găsit nimic în neregulă. A fost adus înapoi la Parchet unde, la scurt timp, iar a zis că îl doare ceva şi a fost transportat din nou la spital. Astfel, a fost plimbat cu ambulanţa de câteva ori între unitatea medicală şi biroul procurorului.

Întrucât ordonanţa de reţinere emisă de poliţie a expirat miercuri,  Judecătoria Constanţa a dispus judecarea cererii de arestare preventivă formulată de Parchet cu Prisecaru în stare de libertate.

 

Ieri, Andrei Raţiu a fost prezent în sala de judecată. Însă, cu câteva minute înainte de ora 20.40, atunci când Judecătoria Constanţa a anunţat emiterea mandatului de arestare preventivă, "Prinţul" a plecat spunând, din nou, că i s-a făcut rău şi merge la spital. El a părăsit sala de judecată împreună cu avocatul său.  Dus a fost pentru că poliţiştii nu l-au mai găsit la spital.

Portret de "prinţ mioritic"

Deşi pe buletin îl cheamă Andrei Prisecaru, titulatura cu care se prezintă cea mai căutată vedetă a momentului este Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer. El susţine că este descendent de sânge al familiilor princiare Prisecaru von Hilttzenmayer, Bey Balian de Constantinopol şi Kasparian de Armenia.

În urmă cu câţiva ani, se spunea că a moştenit un cont bancar de peste şase milioane de euro. Absolvent a două facultăţi de arte plastice la secţiile pictură şi design vestimentar, Andrei Raţiu a devenit din 1997 membru de onoare al Uniunii Artiştilor Plastici Arck Principal din New-York, vicepreşedinte al Forumului elitei oamenilor de cultură din România şi membru marcant al Partidului Social Democrat.

 

A lansat-o pe Daniela Crudu

Printre vedetele care au ieşit la rampă prin intermediul "prinţului" se numără asistenta lui Dan Capatos, Daniela Crudu. De asemenea, paginile sale de internet abundă în prezentarea fastuasă a manechinelor lansate prin intermediul Agenţiei Prince D Armeny.  Totodată, ştirile mondene l-au prezentat ca un adevărat crai, cele mai multe dintre "cuceririle" sale fiind chiar manechinele pe care le-a impus la diferite prezentări de modă.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-printul-ratiu-dat-in-urmarire-generala-el-e-acuzat-ca-si-a-sechestrat-prietena-95.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii