Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesoara care a palmuit un politist va fi data afara din invatamant

ro

17 Mar, 2010 22:24 1274 Marime text

Cătălina Domnui, profesoara care l-a pălmuit pe un poliţist în comuna Sânpaul va fi exclusă din învăţământ. Consiliul Profesoral de la şcoala din Sânpaul, unde femeia este suplinitor, a decis desfacerea contractului de muncă al profesoarei.

"A fost o anchetă disciplinară la nivelul instituţiei de învăţământ, conform legii, iar rezultatul acesteia a fost supus dezbaterii Consiliului Profesoral din Sânpaul. A fost de acord şi directoarea din localitatea Gheorghe Doja, unde profesoara e titulară, pentru că trebuia şi avizul acesteia, urmarea e excluderea din învăţământ", a spus inspectorul şcolar general Dumitru Matei. El a mai precizat că decizia nu s-a bazat numai pe incidentul care s-a petrecut la Sânpaul, ci pe comportamentul observat în timp la profesoară, aceasta având mai multe abateri. Cătălina Domnui poate ataca hotărârea în justiţie.

Sursa.antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • parinte 18 Mar, 2010 05:49 Bine i-a facut,buna decizie,bravo lor. Eu nu mi-as lasa copilul pe mana unei asemenea persoane.In locul politistului o bateam de se kk pe ea. Legea ar trebui sa dea mai mult liber politiei.Da,pot sa spun ca daca politistul nu-i dadea si el palma aceea profesoarei,ea nu iesea din isteria in care era. Bine i-a facut politistul,bine i-au facut profesorii.