Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru duminica

ro

13 Feb, 2010 22:53 1100 Marime text

În ţară, cerul va fi temporar noros. În cursul zilei va ninge slab, pe arii restrânse în regiunile nord-vestice şi la munte, iar cu totul izolat şi în rest. Noaptea, în sudul ţării, vor cădea precipitaţii mixte, favorizând producerea poleiului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări, ziua, la munte, iar spre dimineaţă, local în Oltenia şi Muntenia.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Se va produce ceaţă mai ales în regiunile sudice şi centrale. Presiunea atmosferică va scădea mai ales în a doua parte a intervalului.

În Bucureşti, cerul, variabil în cursul zilei, se va înnora în a doua parte a intervalului. Spre sfârşitul nopţii vântul va deveni moderat şi vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -1...0 grade. Presiunea atmosferică va scădea mai ales în a doua parte a intervalului.
La munte, cerul va fi temporar noros. În cursul zilei va mai ninge slab, pe arii restrânse în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali şi cu totul izolat în restul masivelor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile de temperatură vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii