Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puhoi de constanteni la Urgenta Spitalului Judetean

ro

02 Jan, 2010 15:45 2030 Marime text

sp.jpgPotrivit sefului Unitatii de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta, dr. Rodica Tudoran, ieri, in doar 12 ore s-au prezentat la cabinetul de urgente medicale 60 de persoane. Totusi, doar trei constanteni au necesitat ieri internare, in ciuda aglomeratiei foarte mari.

Ca de fiecare data in aceasta perioada UPU a fost luata cu asalt de "bolnavi" etilici, care s-au cinstit mult prea mult, insa si de cardiacii cronici care nu au mai respectat regimul alimentar si tratamentul.Multi constanteni au ajuns la Urgenta si din cauza colicilor abdominale. Totusi, dr. Rodica Tudoran a precizat ca la acest inceput de an s-au inregistrat mai putine abuzuri alimentare.

La acesta ora este foarte aglomerat la UPU, chiar daca numarul medicilor este mai mare decat de obicei. Dr. Tudoran a precizat ca niciun cadru medical nu si-a luat concediu fara plata sau libere in perioada sarbatorilor. Daca in mod normal pe tura sunt doar doi medici, de Craciun, Revelion si acum, pe inceput de an, sunt trei-patru care preiau bolnavii.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii