Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puiu Hasotti Guvernul Boc este alcatuit din "incompetenti si inculti"

ro

11 Jan, 2009 20:29 678 Marime text

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, Puiu Haşotti a afirmat astăzi, în cadrul conferinţei de presă, care a avut loc la sediul liberalilor că, Guvernul condus de Emil Boc este alcătuit din „incompetenţi şi inculţi".

Liderul liberal este de părere că, actualul Executiv a realizat în primele zile de funcţionare „o agresiune gravă la adresa inteligenţei româneşti", prin elaborarea ordonanţei, care interzice pensionarilor să primească atât pensia, cât şi salariu de la stat. „Sunt zeci de mii de profesori, cercetători, medici, arhitecţi, actori care au pensii derizorii şi salarii chiar mai mici decât pensiile.

Este o agresiune incalificabilă la adresa identităţii naţionale şi a culturii naţionale. Acest guvern de incompetenţi şi inculţi face această agresiune la adresa inteligenţei româneşti. De aceea, îi cer public ministrului Theodor Paleologu să prezinte care este poziţia domniei sale cu privire la modul cum sute de mii de oameni sunt persecutaţi grosolan de un guvern incult şi agramat", a declarat Puiu Haşotti.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii