Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre Am fost în Caraibe cu mama şi cu o domnişoară

ro

24 Jan, 2011 21:26 2325 Marime text

radu-mazare-bp-psd.jpgPrimarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că a fost în vacanţă în Caraibe cu familia, inclusiv cu mama lui, dar şi cu o domnişoară.

Radu Mazăre a venit la "Happy Hour" îmbrăcat într-o ţinută nonconformistă, purtând pantaloni de culoare verde, la care a asortat o eşarfă în aceeaşi culoare, cizme înalte negre, cămaşă albă şi un sacou negru.

Foarte relaxat şi bronzat, Radu Mazăre a vorbit despre vacanţa pe care a petrecut-o în Insulele Caraibe, de la sfârşitul anului trecut şi până la începutul lui 2011.

Radu Mazăre a povestit că i-a plăcut vacanţa în Insulele Caraibe, însă nu se va întoarce niciodată acolo, pentru că localnicii sunt "aroganţi". El şi-a justificat decizia precizând că în Caraibe locuiesc în principal "negri din ţări care şi-au luat independenţa prin anii '70". "Acum, negrii se comportă cu albii cum se comportau albii cu ei acum 50 de ani", a spus Mazăre.

Radu Mazăre a mai spus că în această vacanţă a stat mai mult pe apă şi s-a bucurat de soare.

În plus, Radu Mazăre a dezvăluit că alături de el în Caraibe a fost şi mama lui. "Mama vine frecvent cu mine în vacanţe. Nu este prima dată, a fost şi în Venezuela şi în Brazilia", a spus Mazăre.

În vacanţa în Caraibe, alături de Radu Mazăre a fost şi "o domnişoară", despre care primarul Constanţei a refuzat să spună mai multe lucruri.

"Am 42 de ani. Nu am încheiat lupta cu viaţa, fac sport, mai alerg după gagici", a spus râzând Radu Mazăre.

El a precizat că astfel de vacanţe "exotice" nu sunt scumpe. "Nu câţi bani cheltui e important, ci cum îi cheltui. Eu din fiecare loc iau câte ceva", a explicat primarul municipiului Constanţa.

După întoarcerea din vacanţă, Radu Mazăre s-a confruntat, însă, şi cu o situaţie mai puţin plăcută, din cauză că i-a fost spart contul de Facebook. "Mi-au spart adresa de Facebook şi fetele au fost chemate la mine acasă. N-au venit, pentru că am reuşit să stopez fenomenul", a spus amuzat Radu Mazăre.

Mazăre şi-a încheiat prezenţa în emisiunea "Happy Hour" în ritmuri de dans, pe melodia "Comandante Che Guevara".

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii