Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare propune turism sexual pe litoral. Udrea se mai gandeste(VIDEO)

ro

15 Aug, 2010 14:55 1971 Marime text
Frumusetea romancelor ar fi cel mai puternic brand de tara si atrage ca un magnet turistii bogati de peste hotare. Ideea ii apartine primarului Constantei, Radu Mazare. Sefa de la turism, Elena Udrea, a reactionat... diplomatic.

Insa ideea i-a incantat pe multi hotelieri, mai ales ca mai toate VIP-urile care ne-au vizitat au vorbit la superlativ despre femeile de pe la noi.

Mike Tyson, Wesley Snipes, Steven Segal sau seicii care au venit la Formula 1 pe apa sunt doar cateva VIP-uri care ne-au vizitat tara si s-au declarat impresionate de frumusetea fetelor de la noi.

La mare ori la munte, pe plaja sau in cluburi, domnisoarele de la noi i-au cucerit definitiv pe turistii care ne viziteaza tara. Motiv pentru care primarul Radu Mazare a venit cu o propunere indrazneata.

"Trebuie sa atragem piata ruseasca si araba prin fetele frumoase, agrement si distractie. Nu este nicio rusine, Venezuela este cunoscuta pentru fetele frumoase", a spus Radu Mazare, primarul Constantei.

Ideea nu i-a lasat indiferenti pe hotelierii si operatorii din turism.

"Noi cautam in acest moment ceva specific. Avem fete frumoase in Romania, ne-ar putea diferentia de alte tari. Rusii si arabii cauta o destinatie unde sa cheltuiasca mult, sa se simta bine. Sunt multe tari care au dezvoltat turismul sexual. Eu cred ca in vacanta trebuie sa ne simtim cu totii bine", declarat Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral.

"Nu stiu daca este cel mai puternic agrement, dar cert este ca sunt niste piete pe care nu le neglijam", a spus si Elena Udrea, ministrul turismului.

Cu sau fara frumusetea romancelor ridicata la rang de brand, turistii straini pleca din Romania cu amintiri de neuitat.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandru Apostol 15 Aug, 2010 23:55 mazare iar isi da in petic. iar elena udrea iar isi dovedeste superioritatea fata de el
  • Bogdan 15 Aug, 2010 23:32 Acesta este mazare. important ca are cine sa NU il bage in seama. elena udrea ii demonstreaza sistematic ca nu conteaza .
  • Adina 15 Aug, 2010 21:39 mazare nu se dezminte si iar a dat cu batul in balta. fireste ca o sa si pastreze pentru sine parerile. udrea stie foarte bine ce are de facut.
  • Lili 15 Aug, 2010 17:47 Deci ce zice Mazare mai clar sa ne prostituam fetele sa le oferim arabilor in schimbul unor sume mari de bani, nu? Inteigenta sugestie!
  • Cata 15 Aug, 2010 17:46 Udrea sigur nu va lua in considerare propunerea nebunului. E o idee deplasata
  • Olivia 15 Aug, 2010 17:46 Mazare a luat-o razna. Cred ca e criza varstei mijlocii de vina. Altfel nu-mi explic
  • Stefania 15 Aug, 2010 17:46 Turism sexual nu? Hai ca asta e buna. Nopi nu avem sosele dar ne gandim la sex
  • Anda 15 Aug, 2010 17:46 Sa nu mia propuna nimic Mazare si sa-I lase pe cei care chiar sa pricep sa faca asta
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 15 Aug, 2010 16:06 Sub acoperirea faptului ca primarul Constantei,RADU MAZARE este considerat si tolerat ca un extravagant politic, dar sa faci,in public, RECLAMA murdara Romaniei, TURISMULUI romanesc , FEMEII romance poate fi considerat ca o TRADARE a ROMANIEI si in favoarea cui ??? a RUSILOR ??? acompaniati de ARABI ??? de ce au fost alesi ARABII si nu alta natie ??? Dupa cate stiu eu ,RUSII nu prea au voie sa plece din tara lor cu exceptia celor care fac parte din MAFIA RUSEASCA sau a SECURISTILOR RUSI , nu-i asa ??? Afirmatiile primarului , RADU MAZARE , in PUBLIC dovedesc relatiile SECRETE ce le are cu MAFIA RUSEASCA , de mai multi ani in coace , nu-i asa ??? Acest primar al CONSTANTEI a devenit un ZOMBIE RUSESC, deci un PERICOL SOCIAL si POLITIC , ce nu tine cont ca ROMANIA are nevoie de sute de mii de LOCURI DE MUNCA ,chiar si in AGRICULTURA si nu LOCURI DE MUNCA in PROSTITUTIE pe LITORALUL romanesc sau in capitala,la BUCURESTI ...RUSIA este o TARA FOST COTROPITOARE , precum si statele VEST EUROPENE, SPANIA,ANGLIA, FRANTA ,ITALIA,PORTUGALIA,etc. Sa inteleg ca tarile EUROPENE sau UNIT cu RUSIA sa ne DISTRUGA COMPLET ??? Sa inteleg ca ROMANIA nu este AJUTATA sa SCAPE de RUSIA PERFIDA , care SE INCENDIAZA SINGURA pentru a fi COMPATIMITA ALATURI de tarile pe care vrea sa le domine , sa le CHINUIE , in SECRET , DAR cu AJUTOR intern pentru ca altfel nu este POSIBIL ??? Pimarul Constantei, RADU MAZARE, este unul dintre TRADATORII DE TARA care ar trebui DESTITUIT din FUNCTIA pe care o are in prezent. Primele PROSTITUATE ce vor fi pe LITORALUL CONSTANTEI trebuie sa fie MA-SA si toate FEMEILE din neamul lui RADU MAZARE ..., dar ele vor fi MATROANE , PROXENETE de lux si de mana a doua ...