Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA va relua în această seară furnizarea apei potabile în Eforie Sud și Tuzla

ro

22 Oct, 2014 19:14 1294 Marime text
Societatea RAJA anunță că în jurul orei 17.30, echipele de intervenție au finalizat lucrarea de la stația de pompare, înmagazinare și tratare a apei potabile de la Eforie Sud.

„Imediat s-au facut manevrele de vane pentru a se relua alimentarea cu apă. Având în vedere că este vorba de o conductă magistrală de alimentare,
iar timpul de intrare sub presiune este de aproximativ 3 ore, abonații din Eforie Sud și zona de nord a localității Tuzla vor avea apă la robinete la
presiuni normale în jurul orei 21.00.”, se arată într-un comunicat de presă.

Amintim că pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Sud, cu dimetrul de 500 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la stația de pompare aferentă localității, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă astăzi furnizarea apei potabile.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Sud, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 45 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimnetare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii