Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a poliţiştilor secţiei 4 Au fost depistaţi mai mulţi infractori periculoşi!

ro

26 Sep, 2012 21:20 1141 Marime text

La data de 26 septembrie a.c., între orele 06.00 – 08.00 şi între orele 12.00 – 14.00 lucrătorii Secţiei IV Poliţie, în colaborare cu lucrători din cadrul IJJ Constanţa, Garda de Coastă Constanţa, Biroul Poliţiei Rutiere Constanţa, şi Poliţia Locală Constanţa şi cu sprijinul a două societăţi de pază, sub coordonarea comenzii Poliţiei Municipiului Constanţa, au organizat şi executat o razie pe teritoriul de competenţă, ocazie cu care au efectuat 28 deplasări la domiciliul persoanelor căutate de organele de poliţie.
Cu ocazia acţiunii oamenii legii au controlat 245 autoturisme, au legitimat 268 persoane şi au condus la sediul unităţii de poliţie 18.
În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate două infracţiuni, au fost aplicate 12 sancţiuni totală de 3250 lei, au fost soluţionate 9 dosare penale aflate în lucru, dintre care 8 înregistrate cu autor necunoscut. 

În urma acţiunii au fost depistaţi N. Cosmin, C. Ion şi S. Emanuel, cercetaţi într-un dosar penal pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi distrugere. De asemenea, oamenii legii l-au descoperit pe  G. Daniel, de 28 de ani, din sat Oituz, comuna Lumina, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Vor da socoteală şi M. Florin şi F. Ionuţ, persoane reclamate pentru distrugerea unui autoturism.
Tot azi a fost identificat S. Marius, suspect de furtul unui generator electric, care a fost audiat, dosarul penal fiind soluţionat.
Poliţiştii l-au descoperit şi pe T. Alexandru, de 30 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, iar cu ocazia controlului în interiorul autovehiculului a fost identificată o bâtă din lemn. Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal conform Legii 61/91 republicată.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii