Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitează falezele cu viteza melcului

ro

28 Aug, 2011 16:11 1435 Marime text

Firmele care au fost contractate de stat ca să reabiliteze zece kilometri de faleză care s-a prăbuşit din cauza eroziunii s-au angajat să facă treaba abia în trei ani, iar termenul parerealist ţinând cont că muncitorii îşi iau pauze lungi şi dese. Pentru zece kilometrii de faleză de reabilitat, în zonele Costineşti, Eforie şi Tuzla, statul cheltuieşte peste 52 milioane de euro, iar angajaţii care ar trebui să tragă tare pentru a contracara efectul de eroziune al falezelor nu par deloc presaţi de timp.

Acest lucru a reieşit zilele trecute, în urma unei vizite pe şantierele în cauză unde utilajele erau ţinute în ţarcuri, parcă pentru expoziţie. Un cetăţean francez, care se încăpăţânează să vină an de an în Costineşti, a avut şi el ceva de spus în ceea ce priveşte modul de lucru, dar s-a plâns şi de câinii vagabonzi, aciuaţi pe lângă muncitori.

"Am dat telefoane peste tot. Nimeni nu a luat nicio măsură. Sunt câinii oamenilor din şantier care te atacă dacă treci pe acolo cu bicicleta", s-a plâns francezul. Acesta a declarat că a încercat să stea de vorbă cu muncitorii şi i-a rugat să îi lege sau să închidă patrupedele, dar nu a avut şanse de izbândă. Maidanezii sunt liberi şi agresivi. "De un an este aceeaşi poveste. Şantierul nu se mai termină, iar câinii se înmulţesc", a afirmat turistul francez.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/reabiliteaza-faleze-viteza-melcului-351952.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii