Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţie a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă pentru un vot corect

ro

09 Nov, 2014 10:14 1716 Marime text
Timişoara, Cluj, Iaşi, Oradea, Constanţa, Bucureşti - aici mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de românii din diaspora şi au cerut demisia lui Titus Corlăţean. În paralel, primarul Craiovei, pesedista Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat agresiv pe Facebook.

Gândul.info scrie că în viziunea ei, nu a fost un număr foarte mare de oameni care au ieşit în stradă, spunând că, dacă vrea, poate mobiliza chiar a doua zi 20.000 de susţinători ai PSD, doar la Craiova.

„Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?“, a scris OlguţaVasilescu, pe pagina de Facebook.

Românii au ieşit sâmbătă în stradă în mai multe oraşe din România, dar şi din străinătate, pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii dintre ei nu au putut vota la prezidenţiale. La Sibiu, protestele au început de vineri seară, unde sute de manifestanţi au scandat „Fiţi eroi în turul doi”, mesaj lansat în campania Gândul „VOTEŞTI”. Sâmbătă, tinerii din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara sau Oradea au ieşit în stradă simultan, pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora.

Sursa: gândul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii