Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revelion 2009 pe plaja braziliana Copacabana

ro

31 Dec, 2008 15:43 666 Marime text

Pentru seara de Revelion, pe plaja braziliană Copacabana din Rio de Janeiro, pregătirile sunt în toi, fiind aşteptaţi aproximativ două milioane de persoane.

Organizatorii se pregătesc pentru sărbătoarea trecerii dintre ani, încă de ieri şi lucrează, pentru ca noaptea aceasta să fie de neuitat. Revelionul 2009 pe plaja Copacabana va oferi spectacole care vor avea loc pe scena amenajată special, cu şase ecrane gigantice şi multe surprize, printre care un foc de artificii, care va dura aproape 20 de minute, fiind completat de concertul a două trupe locale. Pentru spectacolul de artificii, organizatorii vor folosi 24 de tone de materiale pirotehnice.

Liniştea publică şi menţinerea fără incidente a distracţiei petrecăreţilor vor fi asigurate de aproximativ 15.000 de poliţişti, care vor patrula non-stop pe străzi, în staţiile de autobuz şi în metrou. Potrivit informaţiilor furnizate de Realitatea.net, pe plaja Copacabana vor fi amplasate 18 turnuri de supraveghere, din care alţi 18.000 de oameni ai legii vor veghea pentru securitatea populaţiei.

 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii