Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele alegerilor din PDL Constanta au fost anulate

ro

09 Aug, 2010 19:59 2180 Marime text
pdl_municipiu.jpgMembrii Comisiei de Etică şi Litigii a PDL au decis să anuleze Consiliul de Coordonare judeţean şi pe cel local care au avut loc în PDL Constanţa, conducerea organizaţiei municipale urmând să revină fostei conduceri. Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat azi după BPN al PDL că decizia Comisiei a fost adusă la cunoştinţa membrilor Biroului Permanent Naţional al PDL reuniţi în şedinţa săptămânală. "Am fost informaţi că astăzi Comisia de Etică şi Litigii a dat o decizie care este definitivă şi care trebuie pusă în aplicare. Din fericire, ştim că acolo lucrurile s-au clarificat. Cele două Consilii de Coordonare, judeţean şi local, care au avut ca temă alegerile la municipiu au fost considerate nestatutare", a declarat Flutur.

Acesta a precizat că filiala din municipiul Constanţa va avea ca lideri pe cei care au alcătuit Biroul Permanent Municipal înainte ca şedinţele Consiliilor de Coordonare să creeze tensiuni în interiorul organizaţiei. "Ca atare, revine situaţia de dinainte de aceste alegeri. După cum ştiţi, există o conducere interimară care trebuie să continue la Constanţa şi avem o decizie de a opri alegerile în interiorul PDL. Când le vom debloca, vom avea o nouă conducere şi la Constanţa", a spus democrat-liberalul.

Şedinţa conducerii organizaţiei judeţene PDL Constanţa care trebuia să decidă dacă alegerea lui Stavrositu în fruntea organizaţiei municipale Constanţa a fost statutară s-a încheiat pe 2 august fără un rezultat clar, deoarece taberele în dispută, cea din jurul Mariei Stavrositu şi cea din jurul lui Mircea Banias, liderul filialei judeţene, au votat decizii contradictorii.

Astfel, susţinătorii lui Mircea Banias au decis cu aproape 500 de voturi că alegerea Mariei Stavrositu în fruntea organizaţiei municipale Constanţa este nestatutară, în timp ce susţinătorii Mariei Stavrositu au decis, tot cu aproape 500 de voturi, că alegerea deputatei în fruntea organizaţiei este statutară şi solicită totodată BPN al PDL înlocuirea lui Banias din fruntea filialei judeţene democrat-liberale.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Justice 09 Aug, 2010 18:15 PDL Constanta a fost dat cu acte in regula ,PSD-ului de Constanta. Mircea Banias si-a facut temele pe care i le-a dat Mazare. Daca este statutar sa voteze docherii si interopii din port atunci Banias merita sa fie presedintele organizatiei PDL. Pacat ,primeaza altfel de interese.Mafia este in floare,iar PDL-ul va avea soarta PNTCD.