Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele Cupei UEFA

ro

18 Dec, 2008 14:16 715 Marime text

Aseară, la ora 21.45 s-au disputat primele jocuri din etapa a cincea, din grupele Cupei UEFA. Surprizele din ultima etapă s-au înregistrat în grupele G si H, unde Copenhaga a obţinut calificarea în deplasare la Bruges, în timp ce Lech s-a calificat în dauna francezilor de la Nancy, într-o grupă în care Feyenoord nu a reuşit să obţină nici un punct. În grupa E, meciul dintre AC Milan şi VfL Wolfsburg s-a terminat cu scorul 2-2. Jucătorii care au marcat golurile sunt: Ambrosini în minutul 17 şi Pato în minutul 56, din prima echipă, respectiv Zaccardo în minutul 56 şi Saglik în minutul 81, din echipa a doua.

În aceiaşi grupă, în meciul dintre FC Portsmouth şi SC Heerenveen a câştigat prima echipă cu scorul de 3-0. În acest meci, Crouch a marcat două goluri în minutele 40 şi 42, iar Hreidarsson, un gol în minutul 90. În grupa F, meciul dintre Hamburger SV - Aston Villa s-a terminat cu 3 la 1. Jucătorul Petric din prima echipă a marcat un gol în minutul 17, iar Olic a dat două goluri, în minutele 30 şi 57, Delfouneso, din echipa a doua, marcând şi el un gol, în minutul 83. Meciul dintre Ajax Amsterdam şi Slavia Praga s-a terminat cu scorul de 2-2, Luis Suarez, din prima echipă obţinând un penalty în minutul 90 şi unu al meciului.

În grupa G, meciul dintre AS St. Etienne şi FC Valencia s-a terminat cu scorul egal de 2 la 2, cei care au marcat golurile fiind Ilan, din prima echipă, respectiv Morientes şi Zigic din echipa a doua. În meciul dintre FC Bruges şi FC Copenhaga a câştigat echipa a doua cu scorul de 0-1, cel care a marcat golul fiind Santin. În ultima grupă, meciul dintre Deportivo La Coruna şi AS Nancy s-a treminat cu 1-0, golul fiind marcat de Rodolfo Bodipo în minutul 74, iar în partida dintre Feyenoord Rotterdam şi Lech Poznan a câştigat a doua echipă cu scor de 0-1, golul fiind dat de Djurdjevic, în minutul 26.


 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii