Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Năvodari după ce un bărbat a fost bătut de mascaţi cu pumni si picioare

ro

19 Jan, 2011 11:49 1911 Marime text

bataie_06201500.jpegMai mulţi oameni din Năvodari s-au adunat, marţi noapte, la sediul instituţiei după ce un vecin de-al lor ar fi fost bătut de către oamenii legii. Un bărbat şi-a pierdut cumpătul şi a spart un geam pentru că nu a putut intra în sediul poliţiei.

Scandalul a izbucnit după ce un bărbat a fost săltat de mascaţi din faţa blocului. "Nu ştiu de ce m-au luat mascaţii. Au crezut că am legături cu lumea interlopă din Năvodari. M-au lovit la ceafă, mână, inimă şi piciorul stâng cu bastonul şi cu pumnii", a spus Marin Gherghe, victima mascaţilor.

"Vecinul nostru, Gherghe Marian, a fost luat din faţa scării de poliţia comunitară. Nu i s-a adus la cunoştinţă niciun motiv pentru care a fost reţinut, a fost băgat în maşina poliţiei comunitare şi bătut măr", a spus unul dintre martori.

Bărbatul a fost aşteptat la sediul poliţiei de o ambulanţă care l-a transportat la spitalul din Constanţa. Poliţiştii susţin că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie cu un vecin şi a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv.

Recalcitrant a fost şi bărbatul care a spart geamul poliţiei, atunci când i s-a cerut să se legitimeze. Bărbatul s-a ales cu o amendă pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii