Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandaluri la Parlament (video)

ro

22 Apr, 2010 08:57 1572 Marime text

parlament_12.jpgChiulul este motiv de ceartă în Camera Deputaţilor, în timp ce senatorii se atacă din cauza legii referendumului.

Scandalurile s-au ţinut lanţ miercuri în Parlament. Dimineaţă, în Camera Deputaţilor motivul a fost chiulul unor aleşi, cei care au venit la serviciu criticând neseriozitatea colegilor care nu s-au prezentat la muncă.

Vezi Video:


"Lucrările trebuiau să înceapă la ora 9, ora României. Am început la 9.20, ora Europei Centrale. Mâine, poimâine vom începe la 9.20 GMT", a spus, ironic, deputatul Ovidiu Ganţ, de la minorităţile naţionale.

"În loc de declaraţii politice, mă gândeam să facem dimineaţa o lecţie de dirigenţie politică prin care fiecare membru PDL să vină să ne explice cum trebuie să fim ca să fim cuminţi", a comentat deputatul PSD Valeriu Zgonea.

Nici senatorii nu au avut parte de linişte. Dezbaterea asupra legii referendumului i-a făcut pe aleşi să treacă la atacuri personale şi jigniri.

"Nu a spus nimeni că trebuie să creştem IQ-ul poporului român, ci doar că trebuie să-l informăm. Ştiu că ceea ce spunem noi unii nu pricep pentru că nu pot să privească dincolo de ochelarii de cal", a spus Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD.

"Această doamnă crede că orice persoană care trece prin cabina pilotului se numeşte aviator şi orice persoană care a fost printr-o şcoală se numeşte dascăl", a fost replica lui Dumitru Oprea, de la PDL, care a iritat-o pe senatoarea PSD.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii