Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene violente din timpul percheziţiei făcute acasă la Sorin Ovidiu Vîntu (video)

ro

11 Sep, 2010 01:22 2047 Marime text

vantu_cotidianul_ro_46246300_45235300.jpg Realitatea TV a prezentat în exclusivitate scene violente produse în timpul descinderii de joi de la casa omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Imaginile arată că anchetatorii şi-au folosit armele pentru a imobiliza câinii ce păzeau proprietatea.

Gloanţele au spart mai multe geamuri, urme de gloanţe fiind vizibile pe zidurile locuinţei. Unul dintre câini a fost rănit de gloanţele trase de poliţişti.

Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere în timpul percheziţiei. Ora 6:08, poliţiştii şi procurorii au ajuns la reşedinţa din strada Paris. Mai multe maşini au oprit în faţa imobilului şi 12 persoane au coborât din ele. Paznicul imobilului deschide poarta procurorilor, iar în acel moment o armată de oameni intră în curtea vilei. Este şi momentul în care una dintre persoane trage focuri de armă, iar un câine este rănit.

"Nu s-a folosit armă letală. Anchetatorii, în momentul în care au mers la percheziţie, au sunat la interfon, au spus că sunt de la poliţie şi au autorizaţie de percheziţie. În momentul în care au intrat, li s-a deschis uşa, câinii erau dezlegaţi. Bodyguard-ul ar fi trebuit să îi ţină într-o altă parte. Nu s-a tras asupra câinilor, s-a tras, conform procedurii, în pavaj, pentru a îndepărta animalele", a declarat Raluca Seucan, purtător de cuvânt IGPR.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat pentru 29 de zile. Alături de el au mai fost privaţi de libertate omul de afaceri Octavian Ţurcan şi şoferul lui Vîntu, Stoian Alexandru.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii