Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbarea la faţă! Noua Steaua îşi va arăta ADEVĂRATA FORŢĂ la Constanţa! Asta ar putea fi echipa lui Levi

ro

24 Jul, 2011 22:12 1779 Marime text
steaua-dd.jpgSteaua nu a obţinut decât un rezultat de egalitate în deplasarea de la Sibiu, meci ce a contat pentru prima etapă a Ligii 1. A fost al doilea meci oficial al lui Levi la Steaua, după ce a pierdut acum o săptămînă Supercupa României în faţa Oţelului.

Nemulţumit de rezultat, Gigi Becali i-a pus la zid pe Răduţ, Martinovici, Rusescu, Latovlevici, Bicfalvi şi Gardoş. La conferinţa de presă de după meci, Roni Levi a cerut conducerii să îi aducă mai mulţi jucători noi: "Eu sper să vină încă 3-4 jucători, care pot aduce calitate echipei".

Primele transferuri se pot face chiar de luni. Contractul lui Emeghara, care a revenit la Steaua pentru 6 luni, va putea fi înregistrat la LPF. Alex Bourceanu, închizătorul cu care Steaua a negociat în ultimele săptămâni, a fost de acord cu condiţiile puse de roş-albaştrii şi va semna un contract pentru următoarele 3 sezoane, conform declaraţiilor impresarului fotbalistului.

Dezamăgit încă din perioada de pregătire de Latovlevici, Becali vrea să îl aducă la Steaua pe Sepsi, fundaşul stânga al lui Poli.

Un alt jucător ce s-ar putea alătura lotului echipei lui Levi până la meciul cu CS Mioveni de la Constanţa este Junior Moraes, de la TSKA Sofia. Becali nu mai are răbdare ca FIFA să-l declare jucător liber şi a făcut deja o propunere bulgarilor: 200.000 de euro pentru un împrumut pentru un an plus opţiunea de cumpărare.

Mihai Costea ar putea să apară şi el în tricoul Stelei. Drepturile federative ale jucătorului aparţin Fiscului din Dolj, iar LPF refuză legitimarea fără acordul instituţiei.

Tănase revine după accidentarea din meciul de la Piatra Nemţ, iar Gabi Matei, intrat pe parcursul meciului de la Sibiu, va juca titular în locul lui Martinovici.

Echipa probabilă a Stelei la meciul cu CS Mioveni: Tătăruşanu - Gabi Matei, Gardoş, Galamaz, Sepsi - Bănel Nicoliţă, Bourceanu, Băjenaru, Tănase - Moraes, Tatu

Sursa: Prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii