Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se apropie evaluarea Întrebări din chestionarul privind activitatea şefilor de deconcentrate susţinuţi de PDL

ro

07 May, 2011 18:30 1944 Marime text

Forma finală a chestionarului de evaluare a activităţii director de instituţii deconcentrate susţinuţi de PDL a fost aprobată în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa de astăzi.

 

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a precizat că membrii BPJ vor răspunde la aceste chestionare în prima şedinţă de după Convenţia Naţională a PDL de pe 14 mai. El a subliniat că a anunţat măsura evaluării şefilor de deconcentrate numiţi de PDL imediat după Consiliul de Coordonare Judeţan în urma căreia a fost ales, tocmai pentru ca până după Convenţie pedeliştii să-şi facă o părere asupra activităţii directorilor de instituţii. „Cum apreciaţi reflectarea activităţii domnului/doamnei director de către mass-media?" sau „Cum consideraţi că, prin întreaga sa activitate, domnul/doamna director a influenţat imaginea PDL?" sunt două dintre întrebările incluse în chestionarul la care vor trebui să răspundă membrii BPJ.

Gigi Chiru a precizat că în urma centralizării rezultatelor se va stabili, dacă va fi cazul, căror directori le va fi retras sprijinul politic. „Retragerea sprijinului politic nu va însemna neapărat schimbarea directorului, ci doar că nu ni-l mai asumăm noi", a afirmat şeful PDL Constanţa. Chiru a adăugat că va face demersuri pentru recuperarea posturilor de conducere ocupate de directori susţinuţi de partide care nu fac parte din arcul guvernamental. „Este în intenţia mea să recuperez aceste posturi, dar depinde şi de legislaţie. Dacă poţi să susţii un profesionist, îl susţii", a adăugat preşedintele PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii