Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sechelariu, trimis in judecata pentru coruptie

ro

06 Apr, 2010 19:46 1719 Marime text

Fostul primar al Bacăului, dumitru_sechelariu.jpg, a fost trimis, astăzi, în judecată de procurorii anticorupţie. Cu o lună în urmă, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a lui Sechelariu într-un caz de corupţie.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Sechelariu, acţionar şi consilier tehnic la SC Transport Public SA Bacău, pentru cumpărare de influenţă.

În acelaşi dosar, sub aceeaşi acuzaţie,este inculpat şiIuliean Şutu, director al societăţii,aflat în stare de arest preventiv.

Potrivit rechizitoriului din februarie 2010, citat de Mediafax, Sechelariu i-a oferit lui Iuliean Şuţu 77.400 de lei, "în scopul cumpărării influenţei a doi denunţători, pentru ca aceştia din urmă să intervină pe lângă judecători ai Curţii de Apel Bacău, membri ai completului de judecată învestit cu soluţionarea unui litigiu comercial în care era implicată SC Transport Public SA Bacău, în vederea obţinerii unei soluţii favorabile firmei la care inculpatul Sechelariu Dumitru era acţionar".

Sursa: Evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii