Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sechestrat din cauza unei minore

ro

04 Aug, 2010 20:39 1080 Marime text

Ieri, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi de către Cristian Bocai, de 48 ani, din Techirghiol, cu privire la faptul că fiul său, Dumitrel, de 19 ani, a fost victima unei agresiuni, fiind internat pentru acordarea îngrijirilor medicale la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, în perioada 31 iulie - 02 august, Dumitrel Bocai s-a aflat împreună cu o minoră de 12 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, între cei doi existând o relaţie de prietenie.

Luni, cei doi au fost găsiţi în Eforie Nord, de către fratele minorei, Aurel Vasiloiu, care, pentru a se răzbuna, l-a chemat în ajutor şi pe celălat frate Florin, şi împreună, prin folosirea de violenţe fizice, l-au introdus cu forţa pe Bocai în portbagajul unui autoturism, după care l-au transportat la domiciliul lor din Eforie Nord. Într-o cameră a locuinţei, cei doi fraţi ai minorei împreună cu tatăl lor, l-au lovit pe tânăr în mod repetat, iar cu ajutorul unui cuţit, i-a produs victimei şi o plagă prin tăiere la membrul inferior drept.

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit faptul că agresiunea s-a desfăşurat în intervalul orar 16:00-20:00, iar atunci când Bocai Dumitrel a fost scos din curtea locuinţei pentru a se spăla, acesta a profitat de neatenţia celor trei agresori şi a fugit la domiciliu său, de unde ieri dimineaţă, a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat.

Astfel, poliţiştii din Eforie au efectuat astăzi, începând cu ora 06.00, o percheziţie la reşedinţa celor 3 agresori, în urma căreia au fost recuperate mai multe bunuri care i-au fost sutrase victimei prin violenţă (telefon mobil, cămaşă). De asemenea a fost găsit şi un cuţit despre care există indicii că ar fi fost folosit în agresiune . Pe numele agresorilor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, vătămare corporală şi tâlhărie, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii