Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep a pierdut meciul din sferturile de finală de la Cincinnati în fața rusoaciei Sharapova

ro

16 Aug, 2014 08:57 1706 Marime text
Simona Halep a pierdut sâmbătă dimineața meciul cu Maria Sharapova, disputat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare totală de 2,56 milioane de euro.

Potrivit Ziare.com, tenismena din Constanța a pierdut în trei seturi, cu scorul 6-3, 4-6, 4-6, la capatul unui joc foarte echilibrat care a durat două ore și jumătate.

Simona a obținut la Cincinnati 190 de puncte în clasamentul WTA și un cec in valoare de 54.170 de dolari.

UPDATE, ora 10.00

"Rusoaica a apelat din nou la TOATE armele din dotare! A tras de timp, a urlat si a protestat la deciziile arbitrei. Simona a incercat sa contreze, insa s-a prabusit in setul al treilea. A protestat si ea la o decizie a arbitrei, insa aceasta nu a putut fi induplecata. Toata arena a inceput sa huiduie in acel moment, iar Simona le-a multumit, aplaudand cu racheta! La fel ca la Roland Garros, arbitra a cerut rejucarea unui punct castigat de Simona Halep, in ciuda faptului ca tusierul strigase out dupa ce mingea fusese lovita de Sharapova. Simona a insistat ca nu este necesara rejucarea, insa nu a reusit sa o convinga. Punctul s-a rejucat, iar romanca l-a pierdut. Sharapova a castigat moral si nu a a mai putut fi oprita pana la finalul partidei", scrie sport.ro.

sursă foto: wikipedia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii