Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sky news Banane cu surprize la un supermarket din Marea Britanie

ro

05 Nov, 2013 11:56 2987 Marime text
O femeie din Marea Britanie a povestit cu teroare ce a descoperit în bananele pe care le-a cumpărat dintr-un supermarket Sainsbury din Londra. În timp ce le mânca, aceasta a văzut zeci de păianjeni, care s-au împrăştiat în toată casa. Ulterior, s-a stabilit că era vorba despre o specie deosebit de periculoasă, agresivă și veninoasă care se găseşte în principal în pădurile tropicale din America de Sud, şi America Centrală, fiind numiţi păianjeni rătăcitori brazilieni. Cartea Recordurilor Guinness îi incude în lista celor mai veninoşi zece păianjeni din lume.
Femeia în vârstă de 29 de ani, a dus înapoi bananele la supermarket și inițial i s-a fost oferit un voucher de 10 lire despăgubire. Ulterior, aceasta a trimis poze cu oaspeţii nepoftiţi la o companie de combatere a dăunătorilor, iar aceştia i-au spus să părăsească casa pentru că ar fi fost în pericol. Specia mai este cunoscută şi sub numele de "banana păianjen", pentru că de multe ori aceştia se ascund în banane și sunt găsiţi în toată America Centrală și de Sud.
Ei pot fi extrem de agresiv pentru că veninul lor conține o neurotoxina care declanşează pierderea controlului muscular, probleme de respirație, paralizie şi chiar asfixiere. Magazinul de la care au fost cumpărate bananele a plătit cheltuielile pentru dezinfectarea casei, precum şi cazarea familiei la un hotel. Administraţia supermarketului şi-a cerut scuze pentru situaţia creată şi a asigurat cumpărătorii că toată marfa e supusă unui control riguros.
Sursa: Sky News

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii