Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sloganul lui Teo Trandafir „Mai mult suflet"

ro

03 Apr, 2010 14:01 2116 Marime text

teo_slogan.jpgCandidatul PDL în colegiul 19 Camera Deputaţilor din Bucureşti Teo Trandafir va candida sub sloganul „Mai mult suflet", care ar reliefa accentul pus pe proiectele sale de ajutorare a copiilor din familii defavorizate, în timp ce contracandidata Liliana Mincă nu şi-a stabilit încă detaliile campaniei.

Campania electorală a lui Teo Trandafir va fi coordonată de viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu, în stafful candidatei fiind incluşi atât militanţi ai partidului, cât şi specialişti în marketingul electoral. Democrat-liberalii din sectorul 4 au stabilit deja un grafic al acţiunilor electorale, împărţit în două mari perioade: perioada de precampanie şi cea a campaniei propriu-zise care va începe după 15 aprilie.

Campania lui Teo Trandafir pare să aibă deja stabilite mai multe detalii decât cea acontracandidatei sale. Liliana Mincă a precizat că deocamdată nu şi-a stabilit sloganul şi a adăugat că-şi va gestiona singură relaţia cu presa. Candidatul PC a mai susţinut că, în cadrul campaniei, mizează pe sprijinul colegilor dela PC sector 4, dar şi de la organizaţia de Bucureşti. Alegerile parţiale din Colegiul 19 se vor desfăşura pe 25 aprilie, pentru un loc de deputat rămas vacant prin plecarea în Consiliul CSA a fostei preşedinte a PC, Daniela Popa.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sebi 03 Apr, 2010 10:24 Liliana Minca,este cea mai mare mizerie din politica romaneasca.Un gunoi care nu are ce cauta in politica. Caracatita :Cum putem sa scapam de ea?