Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Rugină este noul rector al Universității Ovidius

ro

12 May, 2014 20:48 2656 Marime text
Profesorii și studenții de la Universitatea Ovidius și-au desemnat noul rector. În urmă cu scurt timp a fost încheiată numărătoarea buletinelor de vot la Universitatea Ovidus, care a început la 20.00, atunci când procesul electoral s-a încheiat. Rector al instituției de învățământ superior este din această seară Sorin Rugină.

Peste 94% dintre alegători, ceea ce înseamnă 717 persoane din cele 753 cu drept de vot, au fost prezenți în cursul zilei de astăzi la urme, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei Daniel Citirigă.

Amintim că profesorii titulari şi studenţii din componenţa Senatului şi din consiliile facultăţilor și-au dat votul pentru unul dintre cei trei candidaţi: prof. univ. dr. Doina Catrinoiu, medic-şef al Clinicii de Medicină Internă I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, prof. univ. dr. Ana Rodica Brezeanu Stăiculescu, de la Facultatea de Drept, şi doctorul Sorin Rugină, şeful Secţiei de Boli Infecţioase II din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, aspiranţi la funcţia de rector.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii