Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia italianului care s-a sinucis cu copilul în braţe l-am iertat (video)

ro

19 Jan, 2011 00:49 1881 Marime text

felicia_tiron__04715900.jpegTrupul italianului care săptămâna trecută s-a sinucis la Constanţa cu copilul în braţe a fost repatriat. Soţia, înjunghiată în acele momente critice, spune că l-a iertat pentru ce a făcut şi că o iubire ca a lor nu a mai trăit nimeni.

Felicia Tiron spune că a pierdut tot ce avea în viaţă, dar a găsit puterea să-şi ierte iubitul.

"Rămâne în sufletul meu, unica mea iubire. Înţelegeţi? Copilul acesta a fost făcut dintr-o dragoste cum nu s-a mai imaginat, l-am iubit pe acest om foarte mult. A fost o problemă de moment, nu-l acuz, nu-l urăsc. Nu urăsc nimic, atât, mă rog la D-zeu şi atât", a declarat Felicia Tiron.

Cei doi soţi aveau o relaţie tensionată în ultima vreme. Ajungeau să se contrazică din nimicuri. Pe 13 ianuarie, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia. Apoi s-a aruncat de la etajul 9, cu copilul în braţe.

"A crezut că m-a omorât pe mine, şi s-a speriat poate, nu ştiu ce a fost în mintea lui. Am fost fericiţi, foarte fericiţi. Eu nu mi-am imaginat că el, iubirea vieţii mele, va băga cuţitul în mine", a mai spus Felicia Tiron.

"Este clar că în aceste momente mama trece printr-un şoc post traumatic . În aceste momente avem de-a face cu o destabilizare clară a realităţii din jurul ei, pentru că tot centrul universului ei este pierdut", a explicat Cristina Gemănaru, psihologă.

Trupul italianului a fost dus în Torino, pe cheltuiala rudelor bărbatului. Soţia lui s-a ocupat de formalităţi pentru că niciun apropiat de-al lui nu a venit în România.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii