Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt cercetaţi după ce au comis infracţiuni rutiere

ro

05 Nov, 2012 15:43 1003 Marime text
Duminică, la ora 17.15, în Năvodari, a fost depistat Dănuţ F. (44 ani), din localitate, conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii din Mangalia îl cercetează în stare de libertate pe Gheorghe A. (45 de ani), domiciliat în municipiu, după ce a condus o motocicletă neînmatriculată, fără carnet şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

N. A. (17 ani), din Eforie Nord a fost depistat de poliţiştii din Costineşti în noaptea de sâmbătă, în timp ce conducea o motocicletă, fără a poseda permis.

Gheorghe B. (23 ani), din localitatea Credinţa este cercetat în stare de libertate de poliţiştii din Chirnogeni, după ce, în noaptea de sâmbătă, a condus un autoturism, pe DJ 392, fără a poseda carnet.

Poliţiştii din Lumina îl cercetează în stare de libertate pe Constantin S. I. (36 ani), din Năvodari, care, în noaptea de sâmbătă, a condus un autoturism în localitatea Lumina, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gheorghe I. (67 ani), din localitatea Valu lui Traian este şi el cercetat în stare de libertate, deoarece a condus duminică un autoturism, care tracta o remorcă neînmatriculată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii