Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de tâlhărie, prins de doi trecători

ro

08 Nov, 2012 17:11 1237 Marime text
Miercuri, la ora 17.50, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de un bărbat, că la intersecţia străzilor Tulcei cu aleea Murelor din municipiul Constanţa a reţinut o persoană, suspectată de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Patrula de siguranţă publică, deplasată la faţa locului, a constatat ca este vorba despre Florin Z. (22 ani), din Constanţa. El este suspectat că a smuls un telefon mobil unei femei de 66 ani, în timp ce victima vorbea la el şi se deplasa pe aleea Murelor, dar şi un cercel din ureche, după care a fugit.

În urma strigatelor victimei suspectul a fost prins şi imobilizat de doi trecători ce se aflau în zona, care au anunţat organele de poliţie.

În cauză cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apoi instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii