Tătăroaică din Constanța, la Chefi la cuțite. Iată ce a preparat
Tătăroaică din Constanța, la Chefi la cuțite. Iată ce a preparat
07 Mar, 2016 22:01
ZIUA de Constanta
11052
Marime text



În prima ediţie printre concurenţii care se vor confrunta se numără un bucătar de origine chineză, unul italian, un român care gătește de 15 ani în Germania, dar şi o simpatică gospodină de la... malul mării.
Este vorba despre Enise Ali, care i-a cucerit pe bucătari cu preparatul ei, şi anume vinete umplute. A fost un moment cu adevărat unic, căci bucătarul Cătălin Scărlătescu și-a adus aminte că demult a iubit o tătăroaică.
Chef Sorin Bontea s-a distrat de minune încercând să savureze din plin preparatul, în timp ce turna ayran peste vinete: „Cum să torn, așa? Sau așa?!”. „Aşa, bravo! Aşa, da, e foarte bine”, spunea Enise Ali.
Lui Scărlătescu, care a copilărit în Techirghiol şi a crescut în casele turceşti, după cum a spus în emisiune, i-a plăcut foarte mult preparatul prezentat.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii