Tătăroaică din Constanța, la Chefi la cuțite. Iată ce a preparat
Tătăroaică din Constanța, la Chefi la cuțite. Iată ce a preparat
07 Mar, 2016 22:01
07 Mar, 2016 22:01
07 Mar, 2016 22:01
ZIUA de Constanta
10845
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2016/03/07/rodica/concurs.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2016/03/07/rodica/concurs.jpg)
În prima ediţie printre concurenţii care se vor confrunta se numără un bucătar de origine chineză, unul italian, un român care gătește de 15 ani în Germania, dar şi o simpatică gospodină de la... malul mării.
Este vorba despre Enise Ali, care i-a cucerit pe bucătari cu preparatul ei, şi anume vinete umplute. A fost un moment cu adevărat unic, căci bucătarul Cătălin Scărlătescu și-a adus aminte că demult a iubit o tătăroaică.
Chef Sorin Bontea s-a distrat de minune încercând să savureze din plin preparatul, în timp ce turna ayran peste vinete: „Cum să torn, așa? Sau așa?!”. „Aşa, bravo! Aşa, da, e foarte bine”, spunea Enise Ali.
Lui Scărlătescu, care a copilărit în Techirghiol şi a crescut în casele turceşti, după cum a spus în emisiune, i-a plăcut foarte mult preparatul prezentat.
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2016/03/07/rodica/concurs1.jpg)
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii