Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrist constănţean, beat criţă în zig zag pe A2(VIDEO)

ro

22 Aug, 2010 21:48 1390 Marime text

Un taximetrist din Constanţa circula haotic pe A2, până când alţi şoferi au sunat la 112. Şoferul băuse opt beri şi mergea la Roşiorii de Vede.

Un şofer din Constanţa, care conducea beat pe Autostrada Soarelui, a fost oprit de poliţişti la 20 de kilometri de Bucureşti. Mergea atât de haotic pe autostrada Soarelui încât ceilalţi şoferi s-au speriat şi au sunat la 112. Când l-au oprit şi l-au pus să sufle în fiolă, poliţiştii au descoperit că avea o alcolemie de 1,2 la mie.

Bărbatul se numeşte Dumitru Apostol , are 38 de ani şi este taximetrist. Când a fost oprit de poliţişti avea o alcoolemie de 1,2 la mie, alcool pur în aerul expirat. Băuse opt beri, după cum a mărturisit chiar el.

În această stare, şoferul a condus aproximativ 140 de kilometri şi avea de gând să meargă până la Roşiorii de Vede. Nu avea viteză, deoarece Autostrada A2 era destul de aglomerată. Trei dintre şoferii care veneau spre Capitală au sunat la 112. Unul dintre ei a fost acroşat de maşina condusă de Apostol şi a rămas fără oglindă.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare de 1 până la cinci ani.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii