Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teo Trandafir va fi internată într-un spital din Viena

ro

11 Jan, 2011 00:25 2191 Marime text

teo_trandafir_1_08621500.jpgTeo Trandafir va fi transportată la Viena pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Fosta realizatoare TV este internată în prezent la Spitalul Elias, suferind de pancreatită acută.

Fosta vedetă de televiziune, în prezent deputat PDL, Teo Trandafir, va sta circa două săptămâni internată la Viena pentru a primi tratamentul indicat de medici pentru pancreatita acută de care suferă.

Teo Trandafir este internată la Spitalul Elias din Capitală, la secţia de Terapie Intensivă. Parlamentarul PDL suferă de pancreatită acută. Teo Trandafir a avut, vineri, o criză, dar medicii au reuşit să o stabilizeze. Analizele au scos la iveală că vedeta nu are pietre la rinichi.

Potrivit specialiştilor, pancreatita acută poate avea două cauze: prezenţa pietrelor în fiere sau consumul exagerat de alcool şi alimente, după un post prelungit.

Zvonurile despre starea de sănătate precară a fostei realizatoare TV Teo Trandafir au început să circule de joi. Conducerea spitalului a trimis un comuncat liniştitor şi a subliniat că Teo Trandafir nu vrea ca detaliile despre sănătatea ei să fie făcute publice.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii