Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Gheorghe canta doar la Constanta, Bucuresti si Craiova

ro

10 Dec, 2009 13:26 844 Marime text

Maestrul Tudor Gheorghe a ales şi Constanţa, pentru spectacolul „1989-2009 - DEGEABA", de pe 19 decembrie, ora 19.00, deoarece aici s-a simţit întotdeauna bine.

„Tudor Gheorghe s-a simţit întotdeauna aproape de spectatorii constănţeni şi a fost primit cu căldură de fiecare data. Ne bucurăm că îi putem răsplăti, oferindu-le această reprezentaţie inedită născută din strigătul poporului, o dezbatere firească a importanţei parcurgerii celor douăzeci de ani", menţionează Pepino Popescu, managerul artistului şi organizatorul evenimentului.

Acest spectacol este diferit de toate celelalte ale maestrului. Reprezentaţia va impresiona prin mesajul plin de originalitate, dar si prin aportul unei trupe rock.

Extinderea acestui eveniment la nivel de turneu nu a fost posibilă din cauza decorul impresionant, instalaţiilor de sunet şi lumini, precum şi deoarece numărul de artişti ce vor evolua pe scena acestui spectacol este foarte mare.

Constănţenii şi nu numai îşi pot achiziţiona bilete de La Casa de Cultură a Sindicatelor, la preţuri ce variază între 80 şi 100 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii