Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea In ultimii ani am renuntat la modelul Traian Basescu

ro

25 Jul, 2010 21:04 1118 Marime text

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, azi, în prima şedinţă a organizaţiei în noua formulă, că nu a venit la şefia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei. Totodată, Udrea şi-a criticat predecesorii pentru că nu au continuat modelul "Train Băsescu".

"Este o onoare să fi fost desemnată la conducerea PDL Bucureşti, pentru că este cea mai mare organizaţie. Este una care a dat de 3 ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României. Ne obligă pe toţi la performanţă. E obilgatoriu însă să se ştie că nu am venit la conducerea PDL Bucureşti pentru a candidata la Primăria Capitalei", a declarat, duminică, Elena Udrea, în cadrul primei şedinţe PDL Bucureşti la care a participat în calitate de preşedinte.

Ea a dezminţit astfel zvonurile apărute în presă, potrivit cărora noua funcţie ar reprezenta o trambulină menită să o propulseze în postul de primar general al Capitalei.

"Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor. E momentul ca PDL Bucureşti să se întoarcă la bucureşteni. Oricine are un proiect, oricine este interesat de dezvoltarea oraşului este binevenit la noi în organizaţie. Porţile sunt deschise. Ne dorim să aducem oameni noi, oameni din societatea civilă, bine pregătiţi. Este important să ne întărim echipa", a mai spus Elena Udrea

"Cu timpul, în ultimii ani am renunţat la modelul Traian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni, să facem politica Bucureştiului împreună cu ei. De aceea, eu cred că avem nevoie să deschidem partidul, cred că de acum înainte nu criteriul vechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în PDL Bucureşti, ci cel al proiectelor", a mai precizat Elena Udrea.

Udrea a mai susţinut că, dacă până acum PDL avea în Bucureşti şase organizaţii puternice de sector, de acum înainte aceste organizaţii vor forma o echipă puternică ce va reprezenta interesele cetăţenilor Capitalei în raport cu primarul general.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • David 27 Jul, 2010 19:43 Nu trebuie renuntat la acest model care usor usor ne va scoate din recesiunea in care ne-au bagat comunistii din opozitie cu buna stiinta!
  • Viorel 26 Jul, 2010 17:00 Nu pot sa privesc acest lucru decat ca pe un rau... Sper ca acest personaj (Udrea) sa recastige increderea cetatenilor corupti de catre televiziuni mincinoase.