Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea Litoralul nu este un produs competitiv pe plan international

ro

29 Jul, 2010 19:22 1068 Marime text

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, azi, la Shanghai, că România nu poate practica turism de masă, pentru că litoralul este afectat de starea infrastructurii şi de lipsa de interes a investitorilor şi autorităţilor locale.

"Litoralul nu este un produs competitiv pe plan internaţional", a spus Udrea într-o conferinţă de presă după lansarea brandului turistic. Ea a adăugat că această concluzie a reieşit din studiile de cercetare realizate la crearea brandului, rezultatul a aproape un an de muncă şi a peste 10.000 de interviuri.

"Este primul brand profesionist pe care ţara noastră îl are. După aproape un an, brandul turistic al României, logo şi slogan, a putut fi arătat. De acum, va reprezenta România în campaniile de promovare pe care le vom finanţa din fonduri europene. 75 de milioane de euro sunt acordaţi României pentru crearea şi promovarea brandului", a spus Udrea.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mimi 29 Jul, 2010 19:56 "lipsa de interes a investitorilor"? Mai bine ar spune birocratia si interesele politicienilor (cu referire la 23 August care de trei ani de zile este blocata de CJC si la 2-Mai Vama-veche care PUZ-ul este blocat de 8 ani...). Investitorii s-au rugat de autoritati...