Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea va reabilita Cazinoul cu banii europeni pe care Primăria Constanţa nu i-a accesat

ro

24 Aug, 2011 18:59 835 Marime text

Ministrul Dezvoltării Elena Udrea spune că reabilitarea Cazinoului din Constanţa - a cărui trecere la MDRT a fost votată de Consiliul Local Constanţa - va fi făcută fie cu fonduri din bugetul ministerului, fie cu fonduri europene pe care Primăria le are la dispoziţie. „Acesta va fi reabilitat fie din fonduri de la bugetul MDRT, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, fie din fonduri europene, pe care primăria Constanţa le are la dispoziţie", a spus ministrul, avertizându-l pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, că dacă nu foloseşte fondurile europene care îi stau la dispoziţie, i le va retrage. „Ar trebui să se grăbească, pentru că în septembrie îi retragem toate fondurile dacă nu face ceva cu ele", a spus Udrea. Ea a afirmat că Primăria Constanţa a reuşit să cheltuiască doar trei milioane de euro din totalul de 91 de milioane de euro pe care Constanţa le are la dispoziţie din fonduri europene.

Ministrul a precizat că după reabilitare clădirea va reveni la Primărie, exprimându-şi speranţa că se va întoarce astfel în circuitul turistic şi nu va fi dată de primar unei companii private. „Le dăm posibilitatea, dacă doresc, să reabiliteze prin fonduri europene. După reabilitare, cazinoul se va reîntoarce la Primăria Constanţa şi avem speranţa că primarul nu îl va da unei companii private să facă ce o vrea cu el, ci se va întoarce în circuitul turistic", a spus Udrea.

Mai mult pe http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/udrea-preia-sarcina-de-a-reabilita-cazinoul-constanta-eventual-cu-banii-europeni-pe-care-primaria-constanta-nu-i-a-accesat-588153.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii