Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, la ultima seara de moda de la Mamaia(VIDEO)

ro

02 Aug, 2010 12:47 1242 Marime text

Festivalul de Moda de la Mamaia s-a incheiat aseara, spectaculos, cu prezentarea unei colectii de lenjerie intima. Cu noile sale creatii, designerul Catalin Botezatu a smuls aplauzele publicului.

La succesul prezentarii au contribuit si stilistii, care au muncit nu mai putin de 10 ore pentru coafurile si machiajul manechinelor.

Colectia de lenjerie intima semnata Catalin Botezatu a atras toate privirile la Festivalul de moda de la Mamaia. 27 de manechine au defilat pe podium si au prezentat cele mai noi creatii ale designerului roman. Coafurile lor indraznete au surprins spectatorii, care, brusc au avut pofta de o cupa de sampanie.

Costumat nonconformist, primarul orasului Constanta, Radu Mazare, nu a putut rata ultima seara a festivalului. Aflat intre frumoasele manechine, edilul a marturisit ca, deocamdata, nu si-a gasit jumatatea.

Aseara au fost premiate si locatiile de pe litoral cele mai... fashion - de la plaje pana la cluburi si hoteluri. Premiile au fost ridicate de figuri cunoscute ale lumii mondene.

Si tot in cadrul festivalului s-a acordat si titlul de cel mai fashion politician roman. Festivalul de Moda de la Mamaia s-a incheiat duminica seara dupa trei zile de spectacol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii