Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele zile de efectuare a plăţilor de către contribuabili

ro

04 Dec, 2008 18:29 724 Marime text

Potrivit unui comunicat, reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Constanţa anunţă data limită de efectuare a plăţilor de către contribuabili pentru luna aceasta. Asfel, 15 decembrie este ultima zi pentru efectuarea plăţilor anticipate, a IV-a rată, de către contribuabilii care obţin veniturile din activităţi independente, din cedarea folosinţei bunurilor, cu excepţia veniturilor din arendare şi a activităţilor agricole.

Pe 20 decembrie este ultima zi pentru plata impozitului pe reprezentanţă, de către orice persoană juridică străină care are obligaţia de a plăti impozitul la bugetul de stat (pentru semestrul II reprezentând echivalentul în lei al sumei de 2.000 EUR). Pe 25 decembrie este ultima zi pentru depunerea formularelor 100, 102, 103, 224, 300, 301 şi pentru plata obligaţiilor la bugetul de stat şi a taxei pe valoarea adăugată, pentru obligaţiile fiscale cu termen de plată lunar.

Conform reprezentanţilor de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, pe 31 decembrie este ultima zi pentru declararea şi plata impozitului pe dividende, în cazul în care cele distribuite nu au fost plătite până la sfârşitul anului în care s-au aprobat situaţiile financiare anuale.

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii