Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un criminalist de la Călăraşi s-a spânzurat

ro

02 May, 2011 23:45 3171 Marime text

ionut_georgian_chiritescu.jpgAzi-dimineaţă în jurul orei 7.00, a fost găsit Ionuţ Georgian Chiriţescu (22 de ani), spânzurat.

ORA 16.03. Vasile Ilie, comisar şef la Criminalistică ne-a spus că Ionuţ era un băiat deosebit şi niciodată nu a făcut probleme la seviciu. „Era un băiat cuminte şi îşi vedea de treaba lui. Nu era certat cu părinţii lui. Ştiu că s-a certat cu prietena sa în urmă cu câteva zile şi din cauza asta a ales să-şi pună capăt zilelor.El i-a trimis unui coleg de serviciu un mesaj , în care scria: „Îmi pare rău pentru ce am să fac". Nu putem să credem nici acum ce s-a întâmplat", ne-a declarat Vasile Ilie, comisar şef la Criminalistică. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost dus acasă. Miercuri, 4 mai va avea loc înmormântarea.

ORA 12.46. Unul dintre colegii tânărului ne-a spus că băiatul era certat cu părinţii şi de multe ori dormea la padoc. „Ştim că era certat cu părinţii şi mai dormea la padoc sau la bunica sa. Ionuţ s-a spânzurat cu zgarda câinelui, de poarta de acces de la padoc. A fost găsit în genunchi. Câinele Johnny pe care îl antrena nu s-a dezlipit o clipă de lângă trupul neînsufleţit al băiatului", ne-a declarat unul dintre colegii lui Ionuţ.

ORA 12.05.Tânărul a fost găsit de agentul şef Şerban Popescu de la Transporturi Feroviare. Un prieten a lui Ionuţ ne-a spus că băiatul a lăsat un mesaj. „Ştiu că a lăsat un mesaj şi din câte am înţeles a ales să îşi pună capăt zilelor din cauză ca s-a certat cu iubita sa şi cu prietenii,"ne-a declarat un prieten al lui Ionuţ.

În data de 3 iunie 2010, Ionuţ Georgian Chiriţescu a vorbit cu reporterii cotidianului „Adevărul de Seară" Călăraşi, despre câinele pe care îl antrena. „Ciobănescul german, în vârstă de doi ani, a ajuns la Călăraşi pe când avea doar patru luni, fiind adus de la pensiunea canină a Şcolii de Dresaj de la Sibiu.Ne-am înţeles bine de la început, iar după câteva zile am trecut la cursurile intensive de iniţiere pentru a putea fi dresat", a spus agentul Ionuţ Chiriţescu, antrenorul lui Johnny."

Tânărul a fost găsit de un agent în zona padocului unde ţineau câinii. Tânărul a lăsat un mesaj de adio. El lucra la poliţie din decembrie 2008.

Sursa: Adevarul.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mada 03 May, 2011 11:00 Dumnezeu sa l ierte!....:(