Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost coleg de celulă cu Bercea pretinde că ar exista noi înregistrări în dosarul Băsescu - Bercea

ro

04 Aug, 2014 07:42 2162 Marime text
Dumitru Preda, presupusul "Bătrân de la Bucureşti", prezent, ieri seară, în emisiunea România Exclusiv, de la România TV, a afirmat că Bercea Mondial se lăuda în închisoare că are înregistrări şi cu preşedintele ţării, Traian Băsescu.

Odată ce Bercea Mondial a aflat că Dumitru Preda îl cunoaşte pe Traian Băsescu, a insistat pe lângă acesta, solicitându-i să ia legătura cu preşedintele Traian Băsescu. "Mă ruga să îi trimit un fel de avertisment domnului preşedinte. Eu nu l-am luat în considerare, dar am vorbit cu unul dintre consilierii lui Traian Băsescu şi mi-a spus că sunt nebun (...) Bercea spunea că dacă Băsescu nu îl pune în libertate cât de curând va face nişte dezvăluiri. Că are filmări şi cu Traian Băsescu", a mai afirmat Dumitru Preda la România Tv.

Şi după ce Dumitru Preda a fost eliberat din închisoare, Bercea Mondial a insistat ca acesta să se întâlnească şi cu fiul lui, Florin Anghel, transmite sursa citată. Preda a declarat însă, în exclusivitate pentru România TV, că nu a luat niciun ban de la familia Bercea Mondial.

Să nu uităm că Izaura Anghel a declarat în data de 17 iulie în faţa Tribunalului Constanţa că înregistrările în care Mircea Băsescu i-ar fi spus acesteia că suma de 300.000 de euro a ajuns la Traian Băsescu, au fost pierdute.

"Mircea mi-a spus că au ajuns la Traian 300.000 de euro", a spus  la acea dată Izaura, fiica lui Bercea Mondial, mărturisind că nu mai are aceste înregistrări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii