Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar din Dâmboviţa i-a trimis naşei sale o scrisoare originală. VEZI ce i-a scris

ro

13 Apr, 2011 22:07 1627 Marime text

Primarul român debordează de originalitate. Nimeni nu-l întrece la talent şi creaţie. Dovada: o adresă trimisă de un primar din Dâmboviţa unei localnice. Naşa lui de cununie. I-a trimis primarul o scrisoare, s-o ţină minte toată viaţa.

"Primăria Brăneşti, către naşa, doamna, Ungureanu Maria". Aşa începe mesajul oficial, cu dată de înregistrare.

Primarul îi atrage atenţia femeii că "locuitor al comunei sunteţi decât în buletin, pentru că faptic, locuiţi în Târgovişte, prin comuna noastră, staţi cam cât stă trenul în Halta Scârlenţa. În legătură cu aspectul sesizat, vă fac cunoscut că prietenul actual, fostul primar, care v-a încuiat în birou să cheme Poliţia şi care pe naşu' nu-l scotea din cotonog, nu a prevăzut bani pentru repararea gardului la care faceţi referire".

Adresa e semnată şi parafată de primarul Ion Oprea.

"E naşa mea, a pierdut alegerile în 2008 ca independent. De atunci mă tot şicanează cu probleme mărunte", explică primarul.

De cealaltă parte, naşa primarului este cât se poate de revoltată. "Nu mi se pare normal, e de tot râsu, nu e normal că primarul îşi pune ştampila pe un asemenea răspuns", spune Maria Ungureanu.

Războiul dintre primar şi naşa lui e cunoscut de toată lumea în sat. A început de la politică, a ajuns la episodul gardului. Scrisoarea primarului a precipitat însă lucrurile: oamenii aşteaptă acum răzbunarea naşei.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii