Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un site care vinde fiţuici promite promovarea Bacalaureatului cu nota 10

ro

11 Jun, 2011 13:14 1274 Marime text

Pe vremuri, fiţucile erau un chin pentru elevi. Acum, tot se rezolvă cu bani, iar cei care au transformat redactarea fituicilor într-o afacere, fac bani frumoşi în această perioadă de examene. De exemplu, site-ul fituici-bacalaureat.ro, garantează promovarea examentului cu nota 10, pe baza fiţuicilor făcute "ca la carte".

Materialele sunt elaborate conform programei de BAC şi se vând cu instrucţiuni de folosire cu tot. Fiţuicile pentru limba română, matematică, istorie, biologie, chimie şi geografie costă între 7 şi 13 lei, dar, ca în orice afacere profesinistă, cu cât cumperi mai multe, preţul scade. Site-ul oferă şi asistenţă tehnică, adică idei despre cum pot fi ascunse.
Metoda fiţuicilor profi are mare succes printre absolvenţi, iar acesta se vede cel mai bine din numărul fanilor de pe Facebook, peste 9.500. "Eu zic că sunt mişto fiţuicile astea. În special pentru aştia care vor să înveţe, dar nu pot", a scris Alexandra. O altă elevă, este şi ea mulţumită de fiţuicile achiziţionate, "atât timp cât profesorii nu-şi dau interesul, e greu să înveţi într-un an ce n-ai învăţat în trei". "Geniale," scrie un alt elev de clasa a XII-a, "mai trimit o comandă pentru încă trei materii."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii