Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacanţă pe litoral la 40 de euro săptămâna

ro

22 Aug, 2011 13:51 1005 Marime text

Din septembrie, şapte zile de cazare la mare costă între 179 şi 549 de lei pentru cei care apelează la programul "Litoralul pentru toţi".

Cei care nu au văzut anul acesta Marea Neagră, pot beneficia de o ofertă la preț redus, din septembrie

Românii care nu au reuşit să ajungă pe litoral în acest an o pot face din septembrie, având avantajul unei vacanţe la preţ redus, datorită ofertelor de extrasezon şi programelor puse la dispoziţie de patronatele din domeniu. Astfel, începând cu a noua lună a anului, turiştii pot petrece o săptămână la mare cu numai 179 de lei prin intermediul programului "Litoralul pentru toţi". Perioada de desfăşurare a programului va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie.

Începând de săptămâna trecută, de pe 18 august, doritorii au putut face rezervări pentru acest program prin intermediul agenţiilor de turism autorizate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Circa 40 de hoteluri din majoritatea staţiunilor de pe litoral au acceptat să participe la acest program, acestea punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 6.500 locuri. Programul va avea în total şase serii, ceea ce înseamnă că vor putea beneficia de această ofertă circa 40.000 de turişti.

În ceea ce priveşte tarifele practicate în cele şase serii ale programului social, acestea sunt cuprinse între 179 de lei/persoană la un hotel de o stea (preţ care include numai contravaloarea cazării), şi 549 lei/persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. Cazarea la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar un sejur la un hotel de trei stele are un preţ de 379 lei, varianta fără mic dejun putând fi achiziţionată cu 249 de lei. Cazarea la un hotel de două stele costă 279 lei, cu mic dejun inclus sau 209 lei, fără mic dejun. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi.

Oferta include şi o componentă de divertisment. Astfel, turiştii care achiziţionează un sejur prin intermediul programului "Litoralul pentru toţi" vor beneficia de un voucher prin intermediul căruia vor avea acces la diverse atracţii de pe litoral. Voucherul este oferit de către Consiliul Judeţean Constanţa.

Acesta asigură o intrare gratuită la unul dintre următoarele obiective turistice din Constanţa: Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau Acvariul.

Listele cu unităţile de cazare sunt actualizate zilnic pe siteurile celor trei asociaţii partenere în program, respectiv Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (www.fptr.org), Asociaţia Litoral - Delta Dunării (www. asociatia-litoral.ro) şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (www.anat.ro).

Citiţi mai mult pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/vacanta-la-mare-sub-40-de-euro-saptamana-942646.html#ixzz1VjoaTchS

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii