Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga, „marcat“ de pedeliştii constănţeni

ro

15 Apr, 2011 14:26 1801 Marime text

vasile_blaga.jpgSecretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a bucurat de o primire călduroasă din partea PDL Constanţa, aseară, la Colegiul Director, în cadrul căruia şi-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia partidului pe 14 mai.

Majoritatea democrat-liberalilor constănţeni din structurile şi funcţiile de conducere au spus prezent la întâlnirea cu Blaga. Au fost prezenţi toţi membrii noului Birou Permanent Judeţean, cei zece şefi de colegii uninominale şi prim-vicepreşedinţii lor, majoritatea primarilor PDL şi a preşedinţilor de organizaţii locale.

Nu puteau să lipsească de la întrunirea cu Blaga, şefii de la deconcentrate, adică tocmai cei ce ar avea cel mai mult de pierdut - fotoliul directorial, ştiut fiind faptul că directorii de descentralizate au simţurile ascuţite. Puţini au fost cei care au absentat de la întâlnirea cu Blaga, iar cei care au făcut-o au avut motive bine întemeiate, după cum ne-au declarat democrat-liberalii constănţeni. Susţinători sau nu ai „bulldogului", pedeliştii de la malul mării prezenţi aseară la Teatrul Oleg Danovski unde Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea, au vrut să se asigure în principal că sunt văzuţi de cine trebuie, în cazul în care va veni schimbarea la vârful PDL. Sala teatrului, cu o capacitate de 310 locuri a fost arhiplină, la fel şi loja, la eveniment fiind prezente deci aproximativ 400 de persoane.

Sursa foto: exclusivnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii